Nelu Bălășoiu a murit! Interpretul de muzică populară a fost infectat cu noul coronavirus!

 

Doliu în industria muzicii populare românești! Nelu Bălășoiu a fost răpus de virusul COVID-19, la scurt timp după ce a fost confirmat cu diagnosticul crunt.

În ciuda faptului că medicii erau rezervați în privința lui, Ionuț, fiul său a apelat la ajutorul tuturor celor care îl urmăreau, pentru a se ruga împreună pentru sănătatea tatălui său. Din păcate, interpretul de muzică populară a pierdut lupta, după ce a făcut un atac vascular cerebral.

Anunțul trist a fost făcut de fiul lui Nelul Bălășoiu: „Din pacate, tatăl meu a încetat din viață în această dimineață, în urma atacului vascular suferit săptămâna trecută! Vă rog din suflet să îmi respectați intimitatea și să îmi dați voie să pregătesc toate aspectele necesare înmormântarii! Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje și pentru faptul că v-ați rugat pentru el!”, a scris Ionuț Bălășoiu.

La scurt timp după ce a fost confirmat cu COVID-19, Nelu Bălășoiu a intrat în comă, din cauza unui accident vascular cerebral. Regretatul artist a fost internat la spitalul din Suceava, de urgență. Dar din păcate, șansele de supraviețuire ale acestuia au fost mici, înca de la început, potrivit medicilor.

Cu toate acestea, fiul său nu a încetat nicio clipă să spere că se va întâmpla o minune și a facut un apel către fanii artistului să rostească o rugăciune, cu gândul că poate lucrurile se vor îmbunătăți.

„Dragii noștri, veștile nu sunt bune. Din păcate tata a fost testat ieri iar astăzi a venit confirmarea, este Covid-19 pozitiv. Medicii mi-au comunicat că a suferit și un accident vascular cerebral, iar acum se află în comă. Haideți să ne rugăm că Dumnezeu să facă o minune în aceste zile sfinte. Mă simt copleșit. Semnat: Ionuț Bălășoiu”, scria atunci Ionuț Bălășoiu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest