Nelu Ploieşteanu, disperat şi cu sufletul amar! Mai are bani de mâncare doar pentru o lună! „Este foarte greu” VIDEO

 

Nelu Ploieșteanu trece printr-o perioadă dificilă. Celebrul artist se numără printre vedetele profund afectate de pandemia de coronavirus, din cauza anulării tuturor evenimentelor la care trebuia să cânte și din urma cărora să câștige un ban.

Nelu Ploieșteanu și familia sa se confruntă cu o situație de criză. Cântărețul a mărturisit, în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, că nu dispune de foarte mulți bani în această perioadă și indiferent cât de mult i-a drămuit, a rămas cu o sumă modică din care își poate hrăni familie încă o lună.

Interpretul de muzică de petrecere a dezvăluit că banii pe care îi are au fost luați cu împrumut de la patronul afacerii în cadrul căreia lucrează, iar luna viitoare îi va mai cere încă o sumă de bani, deoarece nu se vor putea descurca altfel.

„Greu, greu, greu! Este foarte greu, dar o să trecem cu puterea lui Dumnezeu. Este greu că nu pot să plec, am două ore de la 11 la 13 de plecat, iar eu nu sunt obișnuit să stau în casă.

Am luat un salariu, mi-a dat patronul anticipat, dar bagi mâna, se duce, mereu, mereu.

Am bani pentru o lună, o lună și jumătate. Tot acolo trebuie să apelez la niște oameni buni, că nu am nicio sursă. Nu sub formă de împrumut, îmi dă că doar nu o să țină o veșnicie, că mă întorc că am zece ani contract la Slănic Moldova.” a spus Nelu Ploieșteanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest