Nelu Popa a revenit la dragostea dintâi: „Am realizat că suntem doi oameni maturi”

 

Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua s-a întors la mama copilului său, de care a divorțat și pe care are de gând s-o ceară din nou de nevastă.

 

Supranumit Saxofonistul Vedetelor, Nelu Popa este despărțit de fosta soție de mai bine de trei ani. Între timp, acesta a avut o relație extra-profesională și cu Carmen de la Sălciua. Acum, fostul instrumentist al cântăreței a revenit la sentimente mai bune față de mama copilului lui și plănuiește inclusiv o împăcare, mai ales că la mijloc este cel mic.

 

În exclusivitate pentru Antena Stars, Nelu Popa a dezvăluit că lucrurile încep, încet – încet, să se așeze și în viața lui sentimentală. Fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua s-a întors astfel la dragostea dintâi, la mama copilului lui. El a menționat că în tot acest timp a păstrat legătura cu aceasta, la mijloc fiind băiatul lor.

 

„Pot spune că lucrurile au început să meargă mai bine. Sperăm să fie lucruri bune și frumoase. Vă dați seama că cea mai mare bucurie este pentru copil. L-am făcut din dragoste și ni l-am dorit. Nu a fost o întâmplare. Noi, oricum, în tot timpul acesta cât am fost despărțiți, am păstrat o legătură foarte strânsă cu fosta soție. Am realizat că suntem doi oameni maturi, trebuie să ne ocupăm de copil, să nu avem discuții”, a mărturisit Nelu Popa, fostul iubit al lui Carmen de la Sălciua, la Antena Stars.

 

Nelu Popa este decis să facă din nou marele pas după ce a stat despărțit de mama băiatului lui mai bine de trei ani, perioadă în care a fost implicat și în relația cu Carmen de la Sălciua: „Despărțirea de fosta colegă a ajutat pentru că ele două nu prea se înțelegeau, nu prea se suportau și asta a afectat un pic relația mea, cât timp am stat cu Carmen. Trei ani și ceva am fost despărțiți. Nouă chiar timpul ne-a demonstrat că, de fapt, am greșit, că ne-am despărțit pentru că la un moment dat dacă există sentimente, clar acelea nu pot dispărea. Acum trebuie să o cer de nevastă din nou”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest