Nepoata lui Florin Salam, devastată de durere, după ce nu și-a mai văzut tatăl bolnav de o lună! Care este starea lui de sănătate

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu aproximativ o lună, fratele lui Florin Salam a fost internat la „Matei Balș”, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Nelu Stoian s-a aflat între viață și moarte, după ce problemele de sănătate cu care se confrunta, s-au agravat din cauza infectării cu COVID-19. De atunci, familia sa nu l-a mai văzut, însă cel mai tare suferă fiica sa, care a publicat o imagine emoționantă cu acesta.

Nepoata lui Florin Salam este devastată de durere din cauza dorul pricinuit de lipsa tatălui ei, care încă este internat la Institutul Național de Boli Infectioase „Matei Balș”. Familia lui Nelu Stoian trece prin clipe groaznice, din cauza stării de sănătate precare pe care o are bărbatul, cât și din cauza modului în care au fost tratați de cadrele medicale care se ocupă de acesta.

În urmă cu puțin timp, Florin Salam și sora acestuia au chemat jurnaliștii redacțiilor din România pentru a le povesti chinul prin care trece fratele lor în interiorul instituției medicale. Manelistul i-a acuzat de comportament rasist și de nepăsare față de starea de sănătate a rudei lor.

”Am avut o conversație telefonică cu domnul Cercel și din auzite, pentru că un medic ne spune ceva, unul altceva, ne-au spus că i-au cedat rinichii, ficatul. Am făcut rost de numărul lui de telefon și l-am întrebat cu disperare, eram blocați. I-am zis: ”Este adevărat că fratelui meu i-au cedat organele?” Și dânsul a spus: ”Așa, și dacă i-au cedat, ce ați putea face voi?” Domnul Streinu-Cercel a spus acest lucru”, a povestit sora manelistului.

Nepoata lui Florin Salam, devastată de durere

Bianca a publicat pe contul său de socializare o imagine cu părintele său, din copilărie, semn că este măcinată de dorul pe care i-l poartă. Deși a primit foarte multe cuvinte de încurajare din partea oamenilor dragi, singurul remediu care i-ar putea alina suferința ar fi o îmbrățișare oferită chiar de tatăl ei, aflat încă în spital.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest