Nepoata lui Florin Salam, devastată de moartea tatălui: „A fost foarte greu. Încă îl sun și plâng când nu răspunde”/ VIDEO EXCLUSIV

 

Familia lui Florin Salam a fost destabilizată de moartea fratelui artistului! Nelu Stoian s-a stins din viață, din cauza infectării cu noul coronavirus, care a dus la complicații grave ale stării sale de sănătate. În cadrul unui interviu exclusiv, nepoata manelistului a vorbit despre perioada dificilă prin care trece toată familia.

Nelu Stoian a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fiică care și-a pierdut cel mai mare susținător. Bianca a povestit că ori de câte ori avea nevoie de ajutorul cuiva, apela cu cea mai mare încredere la tatăl ei și chiar dacă acesta a murit, tot îl mai sună pe telefon, în speranța că tot ce trăiește este un vis urât.

„Au trecut șapte săptămâni de la moartea tatălui. A fost foarte greu, era sfătuitorul meu principal, persoana pe care o întrebam ceva în muzică. Mi-e foarte greu. L-am rugat pe domnul doctor să ne sune el personal, iar atunci când am văzut pe telefonul mamei numărul de telefon necunoscut, mi-am dat seama. Eu încă îl am pe tata la apeluri la favorite. Sunam la două minute încontinuu când a fost intubat. Nu l-am mai sunat atât de des pentru că știu că nu îmi va răspunde. Eu nu pot accepta... nu înțeleg.”, a spus Bianca Stoian.

Nepoata lui Florin Salam a mărturisit că și manelistul este devastat de durere, mai ales că Nelu Stoian, pe lângă un frate desăvârșit, era și unul dintre cei mai buni prieteni ai lui.

„Îl asociez pe unchiu” cu tata. Aveau și o relație apropiată ca frați. E greu pentru toți. Știu că e lângă mine.”, a mai spus Bianca.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest