Nepotul lui Florin Salam, primele declarații după ce a făcut senzație la X Factor: „Este loc de mai bine”/ VIDEO

 

Nepotul lui Florin Salam a făcut senzație la X Factor! La doar 19 ani, Adrian Petrache a reușit să îi impresioneze pe toți cei patru jurați ai concursului de talente! Invitat în cadrul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, tânărul a făcut primele declarații despre cum a fost întâmpinat de familie după succesul colosal, cât și cine l-a pus la zid după apariția televizată.

În prima ediție X Factor, Adrian Petrache a cucerit inimile juraților emisiunii, cât și a telespectatorilor, prin talentul artistic pe care îl posedă. Deși vine dintr-o familie de muzicieni, nepotul lui Florin Salam a mărturisit că își dorește să devină cunoscut grație muncii pe care o depune, nu pentru gradul de rudenie pe care îl are cu celebrul manelist.

Invitat la emisiunea matinală de la Antena 1, Adrian Petrache a spus că nu se aștepta la valul de reacții pozitive care l-a izbit, datorită prestației la X Factor, însă se bucură din plin de tot ce trăiește, dar chiar și așa nu are de gând să se culce pe o ureche, dat fiind că întotdeauna există loc de mai bine.

”În primul rând mi-au crescut foarte mulți urmăritorii pe Instagram. Am făcut 11 mii și ceva. A fost bucurie foarte mare pentru mine și pentru toată familia mea, colegi de la facultate, de la școală. Normal că au fost și critici. S-au luat de mine că na, chitara nu era perfect acordată și tot așa. Întotdeauna este loc de mai bine. Mă bucur că am ajuns în trending.”, a declarat nepotul lui Salam.

Cât despre momentul pe care urmează să îl prezinte în bootcamp, în echipa Loredanei, nepotul lui Florin Salam nu a putut oferi prea multe detalii, însă a ținut să precizeze că a devenit extrem de apropiat de jurata care îi va ghida pașii în următoarele ediții ale emisiunii de talente, X Factor.

”Nu prea pot să zic. Am pregătit niște melodii. Îi mulțumesc Loredanei că se ocupă de mine și că îmi dă sfaturi în tot ceea ce fac. Chiar și înainte să vin aici am sunat-o. E minunată! Se ocupă foarte mult de noi toți”, a mai zis Adrian.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest