Neti Sandu a fost testată pozitiv cu COVID-19: „Mă simt ca și când aș avea o răceală destul de puternică”

 

Neti Sandu se numără printre persoanele publice care au fost testate pozitiv cu COVID-19! Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoarea de televiziune, dezvăluind ce simptome are și care este starea sa de sănătate la momentul actual.

Neti Sandu, renumitul astrolog, s-a infectat cu noul coronavirus. Diagnosticul i-a fost dat în urmă cu câteva zile, însă abia acum a decis să vorbească despre acest subiect. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că se confruntă cu simptome specifice unei răceli foarte puternice și din fericire, nu a avut nevoie de spitalizare, putând fi tratată în propria locuință.

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare”, a declarat prezentatoarea pentru un post de televiziune.

Mai mult de atât, Neti Sandu a ținut să precizeze că infectarea cu noul coronavirus a picat chiar în perioada în care de obicei își lua concediu pentru a-și sărbători ziua de naștere.

„Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație”, a mai spus Neti Sandu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest