Nici bine nu s-a însurat și va deveni tătic! Vezi ce mare afacerist își încearcă norocul cu un nou mariaj pentru a doua oară

 
+2 click pentru
galerie

După un mariaj nereuşit cu celebra Carmen Negoiţă, afaceristul Ionuţ şi-a pus din nou pirostriile. În mare taină, fericitul cuplu s-a prezentat la Starea Civilă să îşi unească destinele la bine şi la rău. Nici bine nu s-a uscat cerneala pe certificatul de căsătorie că tânăra familie se pregăteşte deja de zor şi pentru venirea pe lume a primului lor bebeluş.

La 4 ace, Ionuţ Negoiţă şi-a condus iubita în faţa ofiţerului Stării Civile. Mai ceva ca un gangster, fratele primarului din sectorul 3 al Capitalei, a spus DA pentru a doua oară. Prima căsnicie i s-a destrămat după 11 ani. Împreună cu fosta nevastă, Carmen, are doi copii, iar acum îl aşteaptă şi pe al treilea de la Adina, proaspăta sa mireasă.

Nu ştim cât de afectată este Carmen. Fosta doamnă Negoiţă şi-a refăcut şi ea viaţa alături de Cristian Furdu, bărbatul care acum o face fericită.

După ce Ionuţ şi Adina au primit certificatul de căsătorie s-au grăbit spre hotelul din Vitan deţinut de omul de afaceri. Acolo au petrecut împreună cu 100 de invitaţi, deah, familie numeroasă!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest