Nici nu zici că a născut! Imagini cu Sânziana Buruiană, la o zi după ce a devenit mamă pentru a doua oară/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Sânziana Buruiană este în culmea fericirii! Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară, iar la o zi după ce a adus pe lume o fetiță sănătoasă tun, reporterii Spynews.ro au intrat în posesia unor imagini incredibile cu aceasta!   

Deși a trecut prin momente dificile, din cauza complicațiilor care au apărut înainte de naștere, odată ce și-a strâns pentru prima dată fetița în brațe, Sânziana Buruiană a dat uitării tot chinul prin care a trecut.

Vedeta a suferit o operație de cezariană complicată, din cauza faptului că placenta în care se afla micuța era poziționată mai jos decât ar fi fost normal, dar din fericire, în cele din urmă, totul a decurs perfect și a adus pe lume o fetiță care a primit nota 10 la naștere.

„Am avut un pic de emoții pentru că am avut ceva de așteptat și placenta era deja foarte aproape de operația trecută și am trăit niște emoții. Și mi-a fost, așa, frică. Acum sunt bine, aștept să mă mute peste câteva ore pe salon. De mâine va fi cu mine bebelușa, așa că sper să mă recuperez repede să am grijă de ea”, a spus Sânziana Buruiană, la „Acces Direct”.

La 24 de ore de la intervenție, Sânziana Buruiană s-a fotografiat alături de micuța Antonia. Însă dacă nu am fi știut că a devenit mamă pentru a doua oară, în urmă cu o zi, nici nu am fi zis, la cât de bine arată, iar drept dovadă stau imaginile de mai jos.   


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest