Niciun bairam fără muzica celor de la 3rei Sud-Est? Aminteşte-ţi de vremurile de odinioară!

 
+6 click pentru
galerie

"Te plac, plac, plac!" Îţi sună în minte? Sigur ai trecut şi tu prin perioada anilor 90, 2000 chiar, în care fiecare petrecere avea amprenta muzicii, a gustărilor cu margarină şi salam sau a sifonului amestecat cu suc concentrat. Dacă e aşa, te invităm să faci un exerciţiu de memorie.

Mileuri croşetate, case frumos împodobite cu ocazia aniversărilor şi petreceri pe cinste. Cam acestea erau distracţiile românilor, în primii ani de după Revoluţie. Înaintând în timp, 1998, 2000, deja lucrurile încep să se schimbe, apar discotecile, iar cadourile de tip pasta de dinţi şi săpun sunt înlocuite de lucruri mai rafinate, parfumuri, haine.

Însă un lucru e cert, muzica a rămas muzică. Iar pentru că am creat în descrierea de mai sus contexul ideal, vă propunem un exerciţiu de memorie a celor mai frumoase melodii ale băieţilor de la 3rei Sud-Est.

Laurenţiu, Viorel şi Mihai făceau furori la propriu în acele vremuri şi nu suntem puţini cei care ne-am folosit de versurile pieselor lor pentru a face dedicaţii. Aşa-i?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest