Nick Rădoi a fost infectat cu COVID-19: „Am fost un om neglijent. Nu dădeam atât de mare importanță”

 

Nick Rădoi a fost infectat cu COVID-19! Experiența traumatizantă prin care a trecut odată ce a contactat virusul, l-a făcut pe milionar să regrete faptul că a fost neglijent și că nu s-a protejat așa cum ar fi trebuit, încă de la început.

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Nick Rădoi a vorbit cu lux de amănunte despre perioada în care a fost infectat cu noul coronavirus și simptomele pe care le-a prezentat. Afaceristul care locuiește peste Ocean de mai bine de 40 de ani a recunoscut ca avut un comportament neglijent, chiar dacă SUA este una dintre cele mai afectate țări de pandemie.

„Experiența pe care eu am câștigat-o trecând prin acest virus chiar aș vrea să o împărtășesc cu toți cei care sunt la ora actuală neglijenți așa cum am fost și eu, un om neglijent, ce nu purtam mască, un om ce făceam lucrurile mele zilnice fără să dau atât de mare importanță.” a spus Nick Rădoi pentru Spynews.ro

Mai mult de atât, afaceristul a dezvăluit că după lunga perioadă în care a fost nevoit să stea departe de distracții, odată cu ridicarea restricțiilor, a plecat în Vegas, ca să se bucure de viața de noapte.  

„Eu întotdeauna am crezut în acest virus, am tot auzit tot felul de exemple. Virusul a existat dintotdeauna, dar nu dădeam importantă. După experiența pe care eu o am acum, aș vrea să spun prima dată cum am luat acest virus. Noi toți am fost într-o carantină, am stat în case și aici în America (...) am trecut printr-o experiență destul de nasoală pot să zic, închiși în casă, toată lumea aștepta și noi așteptam să revenim la viața noastră normală, și cum s-au deschis ușile mulți au mers în locuri de entertaiment-uri, eu am ales să plec din California și să merg în Vegas.” a mai spus afaceristul.

Ce simptome a avut

Nick Rădoi a dezvăluit că perioada în care a fost infectat cu coronavirus a fost una dintre cele mai grele ale vieții sale. Starea de rău a persistat timp de trei săptămâni, iar după ce a fost declarat vindecat, a început să se protejeze așa cum nu credea că o va face vreodată.  

„După ce eu m-am simțit rău, după câteva zile. Simptomele pe care eu le-am primit de febră, a ieșit că am corona. Am vrut să fac tratamentul acasă. Am trecut prin niște zile foarte grele. Trei săptămâni a durat până am luat acest virus (...) Nu puteam să mănânc, aveam febră, transpiram, vomitam, nici nu mai vorbesc de gust de mâncare, nu aveam gust ce mănânc. N-aș dori la nimeni să treacă prin acest virus pentru că e foarte periculos.” a mai spus Nick Rădoi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest