Nick Rădoi se face actor?Luxul orbitor nu ajunge să fii celebru?

 

Trăieşte într-un lux orbitor şi se laudă cu asta. Nick Rădoi are un palat evaluat la 15 milioane de dolari, o casă la Ocean, un iaht de un milion de dolari şi o colecţie impresionantă de maşini scumpe. Şi ca şi cum nu ar fi de ajuns, mai nou, milionarul cochetează cu actoria.


Nimic nu se compară cu palatul lui Nick Rădoi. Statuete de bronz, piscine, încăperi subacvatice, mobilier din aur masiv, sculpturi ca la Casa Albă! Toate se găsesc în micul imperiu pe care excentricul afacerist îl deţine într-o zonă exclusivistă din afara Los Angeles-ului! Şi în acel palat s-ar fi lăfăit chiar şi Anda Adam atunci când a ajuns peste Ocean.


După ce a devenit cunoscut datorită luxului în care trăieşte în America şi relaţiilor cu frumoasele showbizului românesc, milionarul Nick Rădoi continuă să impresioneze. Cum? Se face actor!


Rădoi a postat un filmuleţ pe facebook în care se află pe yachtul său, o ambarcaţiune de un milion de euro, În înregistrare, milionarul are câteva replici cu un personaj.


Milionarul mărturisea de curând că a vrut să o lanseze pe Anda Adam în lumea filmului. Ei bine, se pare că Rădoi i-a demonstrat Andei că putea să o facă celebră. Şi i-a luat-o înainte!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest