Nick Rădoi, declarații șocante despre protestele din America! Se teme pentru viața lui: „Au distrus totul!”/ VIDEO

 

Moartea lui George Floyd a dus un adevărat război civil, în America. După ce bărbatul de culoare a fost declarat mort din cauza polițistului care i-a strivit gâtul cu genunchiul, în SUA s-a pornit o revoltă contra rasismului, însă nu a durat mult până lucrurile au deraiat. Printre cei aflați pe pământul americanilor este și Nick Rădoi, care a povestit cu lux de amănunte ce se întâmplă peste Ocean.

Nick Rădoi a intrat în direct, în cadrul emisiunii „Showbiz Report”, prin intermediul unei conferințe video și a vorbit despre situația din SUA, care a înlemnit întreaga planetă. Milionarul român a dezvăluit că revoltele în numele lui George Floyd au ajuns până în Europa, însă nu puțini sunt cei care profită de pe urma vulnerabilității autorităților și au trecut la fapte mai puțin ortodoxe pentru propriul bine.  

„Oamenii nu trebuie să reacționeze în halul acesta, să dea foc locuințelor celor nevinovați, să fure, nu trebuie să te răzbuni așa. Dacă polițiștii nu au voie să ucidă, ei de ce reacționează așa. Au distrus totul, au furat diamante și acum au ajuns și în Europa  Oamenii profită de această situație și fură, ei nu au de a face cu George, pentru că poți ajuta un om sau familia lui prin alte metode, nu faci ceea ce fac ei aici. Lumea acum nu iese afară de teamă” a spus Nick Rădoi în cadrul emisiunii "Showbiz Report".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest