Nick Rădoi, detalii despre Mădălina Apostol: „Este în America, este bine”

 

Milionarul a revenit pe meleagurile natale, dar nu alături de Mădălina Apostol.

Nick Rădoi a trecut printr-o perioadă extrem de complicată, după ce medicii i-au descoperit un cancer la colon. A fost nevoie de nu mai puțin de patru operații, dar și alte tratamente pentru vindecare. Revenit în România, inevitabil, milionarul a fost întrebat și despre Mădălina Apostol, femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Acesta nu a dorit să ofere prea multe amănunte despre brunetă, limitându-se să spună că a rămas în Statele Unite.

„Mădălina este ok, este ocupată, este în America, e bine. Mă simt mult mai bine de când lucrurile sunt așa cum sunt astăzi și ținem lucrurile pentru noi”, a declarat Nick Rădoi, imediat după ce a ajuns în România, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Despre revenirea în țară, milionarul a spus: „Mă bucur că am ajuns din nou în România.(…) În șapte ani cred că de două ori am reușit să ajung în România (…) Și din cauza restricțiilor și m-am îmbolnăvit, Dar bucuria mea mare este că sunt aici imediat după ce m-am vindecat prima mea excursie a fost România. Cred că arăt mai bine acum ca înainte, și mă bucur enorm de mult. Excursia asta pentru mine este specială, pentru că vin și nepoții, vine și fiica mea cu soțul, ne vom întâlni în Timișoara. O să îi iau în orașul meu natal să le arăt și lor unde m-am născut și locurile frumoase pe unde am umblat când eram tânăr”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest