Nick Rădoi, pregătit să o ceară de soție pe Mădălina Apostol!

 

Milionarul este gata să facă pasul decisiv în relația tumultuoasă pe care o are cu frumoasa brunetă.

 

Nick Rădoi și Mădălina Apostol au o relație de iubire pe cât de interesantă, pe atât de intrigantă, cu numeroase suișuri și coborâșuri, unul dintre factorii care a stat până acum în calea fericirii cuplului a fost distanța care i-a separat pe cei doi, vedeta nedorind în ruptul capului să părăsească România și să se mute definitiv în America, acolo unde milionarul își are afacerile.

 

Mădălina Apostol pare să fi făcut între timp o serie de concesii în relația cu omul de afaceri roman stabilit în Statele Unite. În cele din urmă vedeta ar fi acceptat să se mute la el și să își abandoneze și business-ul pe care-l avea în România. În schimb, Nick Rădoi se angajează să-i pună pe tavă tot confortul, iar cel mai important pas în această direcție ar fi căsătoria dintre cei doi.

 

În urmă cu ceva timp, milionarul a declarat, în exclusivitate pentru Antena Stars, că relația lui cu Mădălina Apostol nu este una tocmai perfectă, însă iată că acum, milionarul se gândește să o ceară de soție pe frumoasa lui iubită.

 

„E vorba de viața ei, așa cum e vorba și de viața mea, pe care eu deja mi-am făcut-o și nu am cum să mi-o schimb, deci nu voi pleca din America. Sunt convins că decizia pe care o voi auzi, chiar dacă nu există comunicare, va fi așa cum trebuie. Într-o zi sper să aud și eu răspunsul pentru că relația asta de du-te-vino nu mai poate continua”, a spus pentru Antena Stars, în urmă cu ceva timp, Nick Rădoi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest