Nicki Minaj este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă! GALERIE FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Nicki Minaj este însărcinată! Artista internațională va deveni mamă pentru prima dată și spre bucuria fanilor a publicat primele imagini cu burtica de gravidă.

Nicki Minaj se află în cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Rapper-ița și partenerul său, Kenneth Petty, vor deveni părinți pentru prima dată. Anunțul a fost făcut pirn intermediul unor imagini publicate pe contul său de socializare (GALERIE FOTO), în care le arată admiratorilor burtica de gravidă.

Superstarul în vârstă de 37 de ani și soțul său s-au căsătorit în octombrie 2019, după un an și ceva de relație:„Cred că am în sfârșit ce îmi doream, anume fericirea. A fost greu să ajung într-un loc fericit. Acum că sunt aici, nu vreau să compromit acest lucru pentru nimeni și nimic.”, spunea aceasta în trecut.

Ce spunea despre rolul de mamă

Înainte ca visul să i se îndeplinească, Nicki Minaj mărturisea că este nerăbdătoare să devină mamă, ba chiar este pregătită să renunțe la cariera ei pentru a se axa pe viața de familie.

Semnele că Nicki este însărcinată au apărut încă din luna mai, când le povestea fanilor săi pe pagina personală că se confruntă cu multe greturi și stari de rău, motiv pentru care toată lumea se întreba dacă nu ascunde ceva.

Mai mult de atât, atunci când a fost întrebată când va posta imagini cu burtica de gravidă, starul internațional a răspuns că „în câteva luni. Lumea nu este încă pregătită”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest