Nico, detalii inedite din intimitatea relației sale: „Mă uit des la filme pentru adulți”

 

Nico este una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul autohton, dar chiar și așa, nu dese au fost momentele în care a oferit detalii din intimitatea relației sale. Iar acum când a făcut-o a reușit să uluiască pe toată lumea!

Dacă pentru unele femei filmele pentru adulți reprezintă un subiect tabu pe care nu-l abordează niciodată, nici măcar în discuțiile cu prietenele lor, Nico se află la polul opus. Artista a recunoscut că „își face înclăzirea” prin vizionarea mai multor pelicule XXX și nu i se pare nimic în neregulă cu acest lucru.

”Eu mă uit mai des la filme pentru adulți, așa facem încălzirea. Normal că mă uit”, a spus artista în cadrul unei emisiuni TV.

Mai mult de atât, și Luminița Anghel a vorbit despre acest subiect, însă a mărturisit că nu se află pe aceeași lungime de undă cu prietena ei, Nico, iar asta pentru că în ultima vreme doarme cu copilul.

”Nu o provocați, că asta zice adevărul. Eu nu m-am uitat în ultima vreme, pentru că dorm cu copilul”, a recunoscut și Luminița Anghel.

Nico și-a chinuit soțul cu gelozia extremă

În urmă cu ceva timp, Nico dezvăluia că ani la rândul a fost măcinată de gânduri negre de gelozie, de cele mai multe ori fără să fie fondate. Partenerul său de viața a reușit să treacă peste toate episoadele conflictuale, iar totul a intrat pe făgaș normal, în momentul în care artista a devenit cunoscută.

„La mine a încetat gelozia când am devenit cunoscută, în 2003. Îmi făceam tot felul de gânduri, pe urmă mi-am dat seama că este genul de om care nu vine cu cadouri. Îmi dă bani să mă duc să îmi iau ce îmi place. Dar a fost o perioadă frumoasă și spun că poate trăiam mai intens”, a spus Nico, la o emisiune TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest