Nicola și-a pierdut mama în cel mai crunt mod: „Toată lumea mi-a ascuns”/ VIDEO

 

Nicola și-a pierdut mama în cel mai crunt mod posibil! Chiar dacă au trecut ani de la moartea ființei dragi, abia acum artista s-a simțit pregătită să vorbească despre tragicul moment!

Chiar dacă este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, nu mulți sunt cei care cunosc drama prin care a trecut Nicola. Vedeta s-a simțit legată de mâini și de picioare în momentul în care a aflat de boala mamei sale, boală care i-a fost ascunsă de cei apropiați o bună bucată de timp pentru a o proteja. Astfel că artista a descoperit abia în ultima clipă că starea de sănătate a celei care i-a dat viață este una extrem de gravă.

”Când am aflat că este foarte grav pur și simplu mă simțeam legată de mâini și de picioare. Sufeream foarte mult, foarte mult! Mama a fost cea mai bună prietena a mea și am suferit dinainte de a muri, pentru că am aflat foarte târziu despre boala ei. Toată lumea mi-a ascuns”, a povestit ea la Antena Stars.

Deși știa că mama sa are niște probleme de sănătate, nu a crezut niciodată că sunt atât de grave. Cu atât mai dureros a fost faptul că cea care i-a dat viață s-a stins în momentul în care se afla în turneu și nu a apucat să își ia rămas bun de la ea.

”Știam că are niște probleme de sănătate. Era vizibil. Mama mea a avut o perioadă foarte lungă de timp piciorul umflat și vânăt și... a fost horror să o văd în fiecare zi la fel, că nu se mișca și.. Era lângă mine și sufeream foarte mult. Eram în turneu când am aflat că s-a dus și cu o noapte înainte am și visat-o”, a mai zis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest