Nicolae Botgros a vorbit pentru prima dată despre fiica lui secretă! A divorțat după 47 de ani pentru femeia care l-a făcut tată din nou

 

Nicolae Botgros a vorbit pentru prima dată despre fiica lui secretă! Deși a fost pus la zid pentru că a divorțat de femeia alături de care a stat aproape cinci decenii, iată că unul dintre cei mai cunoscuți dirijori de peste Prut este mai fericit ca niciodată și s-a acomodat extrem de rapid cu rolul de tată de fată, la vârsta de 65 de ani.

În timp ce alți bărbați de vârsta lui devin bunici, Nicolae Botgros a devenit tatăl unei fetițe sănătoase și frumoase pentru care ar face orice. Și chiar a fost dur criticat atât pentru relația extraconjugale cu interpreta, Anișoara Dabija, cât și pentru diferența de ani dintre ei, artistul și-a găsit liniștea și acum este mai împlinit ca oricând.

La doi ani după ce a îmbrățișat rolul de tată de fată, Nicolae Botgros a vorbit pentru prima dată despre bucuria pe care i-o aduce micuța Nicoleta, în fiecare zi:

„Înainte să se nască fiul meu, Cristi, ni se spunea se spunea că este fată și eu mă bucurasem deja, îi găsisem și un nume, Cristina. Desigur că mi-am dorit și o fiică, toată viața, și uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit: Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou! Vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate! Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm”, a declarat Nicolae Botgros, în cadrul emisiunii „Prima oră”, de la postul Prime 1, din Chișinău.

Nicolae Botgros mai are un fiu, în vârstă de 44 de ani, iar Anișoara Dabija, alți doi fii cu fostul ei soț.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest