Nicolae Guță a ajuns la sapă de lemn? De ce a scos la vânzare castelul cu 27 de camere: „Suntem afectați”

 

Nicolae Guță și-a scos la vânzare castelul de 27 de camere din Petroșani, chiar dacă în urmă cu puțin timp, își dorea să îl introducă în rețeaua hotelieră, datorită luxului pe care l-ar fi putut oferi clienților.

Nicolae Guță l-a delegat pe fiul său, Nicu să scoată la vânzare construcția impresionantă. Contactat de reporterii Antena Stars, fiul celebrului manelist a dezvăluit că inițial și-au dorit să îl folosească drept hotel de lux pentru turiști, însă s-au răzgândit, astfel că au pus anunțul de vânzare imediat pe internet.

„Mă gândisem perioada asta cu COVID și oricum ne hotărâsem înainte sa vină perioada asta mai dificilă pentru toate domeniile, să ne reprofilăm. Și atunci am cumpărat diferite imobile prin țară. Pe unele le cumpărăm și le vindem în starea inițial, iar altora le facem noi o mică modificare și le vindem după. Este vorba de imobilul de la Petroșani. Este o pensiune cu 27 de camere și un restaurant cu capacitate de peste 300 de persoane. Este foarte mare. La 4 margarete era evaluată.” a spus Nicu Guță.

Bogații au sărăcit?

Nicu Guță a dezvăluit că situația lor financiară nu a fost afectată în pandemie, pentru că au știut să fie chibzuiți. Mai mult decât atât, se pare că vânzarea imobilului de 27 de camere de la Petroșani face parte din planul lor de reinventare.  

„În ceea ce privește starea noastră financiară suntem destul de chibzuiți. Iar dacă am ales să vindem imobilul, a fost pentru că am ales să ne reprofilăm și pe altceva în afara muzicii. În domeniul imobiliar, în domeniul vânzărilor auto, spunem spune că deja suntem activi pe piață. (...) Noi suntem afectați și pe plan profesional și pe plan de viață, așa, pentru că noi toată viața am fost plecați la cântat. Îți dai seama să stai atâtea luni acasă? Pentru tata este prima dată când stă o perioadă atât de îndelungată prin casă. Deja nu mai are răbdare. Începe să cânte prin studio.” a mai spus fiul lui Nicolae Guță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest