Nicolae Guță a decis să nu-și mai boteze cel de-al 12-lea copil în acest an: „Eu cam tot timpul sunt în vacanță…”

 

„Regele manelelor” a explicat în exclusivitate la Antena Stars ce l-a determinat să pună pe stand-by atât botezul ultimului său copil, cât și construcția casei.

 

Au trecut doar câteva luni de când Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară, după ce actuala parteneră, Cristina, a născut un băiețel. Chiar dacă apreciază că orice copil este „o binecuvântare de la Dumnezeu”, manelistul a amânat momentul creștinării lui Selim, pentru că așa îl cheamă pe ultimul său băiețel. Ce l-a determinat pe Guță să întârzie marele eveniment?

 

În exclusivitate la Antena Stars, Nicolae Guță a spus care sunt motivele care l-au determinat să amâne creștinarea lui Selim: ”Nu am avut timpul necesar, am tot fost ocupat cu evenimentele, o să lăsăm pentru la anul. Eu cam tot timpul sunt in vacanță, că tot plecat sunt ... Cristina nu poate să plece, este legată de băieți, trebuie să aibă grijă de ei.”

 

Manelistul nu a pus pe stand-by doar botezul micuțului, ci și construcția vilei unde își dorește să locuiască împreună cu Cristina, susținând că totul s-a scumpit și banii nu îi mai ajung. ”O lăsăm așa, mai ușor, pentru că este mai greu cu bănuții acum pentru toată lumea. Într-un an ceva, în altul ceva, și asta este. E mai greu acum , este o perioadă grea pentru toată lumea, s-au scumpit toate materialele, s-a scumpit mâna de lucru, nu prea mai ai cu cine să lucrezi, nu mai este așa cum era. Bine, de mine depinde viața atâtor familii și pe cale Cristina m-a înțeles și îi mulțumesc, facem așa cum putem.”, a mai spus Nicolae Guță.

 

În urmă cu ceva vreme, manelistul a dezvăluit, tot în exclusivitate pentru Antena Stars, că mama copilului a născut prin cezariană, iar acum se simte mult mai bine. ”Regele manelelor” spunea că a rămas susprins să vadă cât de entuziasmat este Edan, fiul lui, de noul lui frățior, mai ales pentru că se aștepta să fie puțin gelos.

 

„Pentru mine, copiii au fost și vor fi întotdeauna o binecuvântare de la Dumnezeu. Deja are aproape 6 săptămâni și îl cheamă Selim. A avut nașterea prin cezariană (nr. soția), dar acum este ok. Edan este fericit, spre surprinderea mea, mă așteptam să fie foarte gelos, dar chiar îl iubește și îl adoră... Îmi spune „Tati, mă lași să îl pup pe bebeluș?”, a mărturisit Nicolae Guță, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest