Nicolae Guță, un artist cu greutate... la propriu! Cât de mult s-a îngrășat manelistul din cauza izolării la domiciliu/ FOTO

 

Pandemia de coronavirus nu l-a afectat doar financiar pe Nicolae Guță, iar ultimele imagini cu manelistul stau drept mărturie. După ce a șocat pe toată lumea noul fizic obținut în urma topirii unui număr mare de kilograme, se pare că artistul a început să ia, din nou, proporții, iar cel mai clar se vede după statul în izolare mai bine de două luni.

Nicolae Guță a reușit să își surprindă admiratorii odată cu lansarea teaser-ul noii sale piese, dar și prin diversele clipuri pe care le-a încărcat pe Tik Tok. Dacă înainte de carantină, artistul era atât de slab încât fanii ajunseseră să îl bănuiască că ar suferi de vreo boală terminală, acum manelistul s-a îngrășat, din nou.

Cum a reușit să slăbească atât de mult

După ce a ajuns piele și os, Nicolae Guță a dezvăluit că nu a urmat nicio dietă, ci doar s-a cumpătat mai mult cu mâncarea. Manelistul a recunoscut că este un adevărat gurmand și mănâncă în cantități industriale, astfel că tot ce a trebuie să facă pentru a slăbi a fost să nu mai mănânce în exces. În procesul transformării i-a fost alături și iubita sa, Cristina, care l-a sprijinit necondiționat.

„Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi, stăteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc. Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme, însă mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am", spunea Nicolae Guță la momentul respectiv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest