Nicolai Tand, detalii de la cea mai misterioasă nuntă din showbiz! "Orice mireasă poartă tenişi după şapte ore"

 

în acest weekend a avut loc cea mai misterioasă nuntă din showbiz, iar Nicolai Tand a fost unul dintre invitaţii celebri de la nunta Mariei Marinescu şi a povestit cum a fost.

Celebra creatoare de modă care s-a căsătorit religios cu Alin Petrache sâmbătă a vrut să fie o apariţie spectaculoasă, dar secretă. Nicolai Tand s-a numărat printre puţinii invitaţi şi a povestit cum s-a simţit la petrecere.

"Am plecat pe la 3 şi distracţia a continuat. Din ce am auzit, lumea s-a întins. Eu am plecat pentru că eram cu fetiţa şi trebuia să plec. Am fost aproximativ vreo 60 de oameni. A fost o nuntă foarte restrânsă, dar cu prieteni apropiaţi. A avut o rochie foarte faină, simplă, cu dantelă, nu cu voal... Ceea ce o reprezintă pe Maria, practic. Şi-a schimbat pantofii că după cinci, şase sau şapte ore vrei să fii mai comod. S-a dansat mult, a fost muzică bună, au fost mulţi invitaţi care au cântat. A fost o nuntă pe cinste. S-a dansat, s-a mâncat bine. A fost o şampanie foarte bună şi după icre de manciuria, caviar, peşte, muşchi de vită cu trufe, o mâncare echilibrată", a mărturisit Nicolai Tand la "Star Magazin".

În ceea ce priveşte muzica, pe scenă au urcat artişti celebri ce au întreţinut atmosfera. Tortul însă a rămas un mister pentru Nicolai Tand: "Tortul nu l-am văzut când era întreg. La tort n-am băgat de seamă cum arăta. Nu ştiu ce am făcut, dansam. M-am trezit cu el în farfurie doar. A fost bun, puţin răcoritor. A cântat Ruby, Damian, Corina Chiriac... A fost o nuntă pe care mie mi-ar plăcea s-o fac"

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest