Nicolai Tand – prima vacanță în care nu a gătit absolut nimic

 
+5 click pentru
galerie

Nicolai Tand, gazda emisiunii Star Chef, difuzată de Antena Stars în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 12.00, s-a întors de curând din Grecia, acolo unde și-a petrecut vacanța alături de familie.

A fost pentru prima oară în viața lui când în zilele libere nu a gătit absolut deloc. „Am fost câteva zile în Paros, o insula minunată. A fost prima mea vacanță în care nu am pus mâna pe cuțit decat ca să-mi tai mâncarea. De obicei, pe oriunde eram, mai făceam o pastă, mai pregăteam ceva la grătar, dar de data asta am fost în repaos total.

"Aveam mare nevoie de câteva zile libere”, a declarat Nicolai Tand. Chiar dacă nu a gătit, Nicolai s-a întors cu agenda plină de rețete. „Am ales Paros la recomandarea unui prieten grec. Tot el mi-a recomandat și restaurantele din zonă și cam ce ar trebui să încerc la fiecare dintre ele. E un lucru știut că grecii au o mâncare nemaipomenită, iar eu mă bucur că am descoperit nișe rețete absolut senzaționale, pe care abia aștept să le încerc pe blogu-ul meu, www.nicolaitand.ro”, a mai povestit acesta. Cât despre timpul petrecut pe insulă, Nicolai spune că a fost exact ce și-a dorit.

„Aveam nevoie de odihnă, așa că scopul acestei vacanțe a fost cât se poate de clar. Ne-am plimbat pe plajele de pe insulă, am construit castele de nisip și am încercat specialități grecești. Iancu și Ilona au fost cât se poate de fericiți, iar eu și Monica ne-am bucurat din plin de bucuria copiilor nostri”, a explicat Nicolai.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest