Nicole Cherry, primele probleme după ce a devenit mamă: „Aveam impresia că...”

 

Nicole Cherry, în vârstă de 22 de ani, este cea mai fericită de când a venit pe lume micuța Anastasia. Artista a avut și primele probleme cu fetița ei, pentru că suferă de colici, fapt care nu a prea lăsat-o să doarmă.

Nicole Cherry a povestit cum a fost prima săptămână alături de fiica ei. Tânăra artistă a născut pe 27 noiembrie, iar ieri, 5 decembrie a fost ziua sa de naștere. Micuța Anastasia a venit pe lume mai repede, pentru că inițial termenul era la începutul lunii decembrie. Tot astăzi, Nicole Cherry își sărbătorește ziua de nume, iar fetița ei s-a ocupat să o țină trează toată noaptea, pentru că Anastasia suferă de colici. Colicii bebelușului reprezintă o problemă extrem de frecventă, cu care se confruntă majoritatea mămicilor.
 
„A fost agitată toată noaptea din cauza colicilor. Cumva ea m-a serbat de la 12 noaptea. M-a lăsat trează să citesc mesajele. Mă miram cât de devreme se trezesc unii oameni”, povestește amuzată Nicole Cherry.

 Artista a avut o naștere ușoară și o recuperare la fel de ușoară. „Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu nu am simțit nimic. Efectiv m-am bucurat de fetiță. Nașterea în sine a fost frumoasă și perioada de după, la fel. Chiar m-am bucurat 100% de ea și nu am simțit nimic. A fost de ajuns să o privesc și am uitat de tot”, a declarat Nicole Cherry. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest