Nicole Scherzinger, într-o relație cu un fost concurent din concursul de talente pe care îl jurizează!

 
+3 click pentru
galerie

După multe dezamăgiri, Nicole Scherzinger și-a găsit, în sfârșit, dragostea vieții ei. Și nu pe oricine! Ci pe un fost concurent din concursul de talente pe care îl jurizează. Mai mult de atât, în urma relațiilor pe care le-a avut, bruneta a fost numită „Devoratoarea de sportivi” și vă explicăm și de ce.

Nicole Scherzinger se poate declara o femeie împlinită. Are o carieră de succes, iar acum și-a găsit dragostea vieții. Artista pare să aibă o pasiune pentru sportivi, după relatiile eșuate cu pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton și cu jucătorul de tenis, Grigor Dimitrov. Acum, bruneta s-a îndrăgostit de un rugby-ist.

Deși are 41 de ani, Nicole Scherzinger iubește ca o adolescentă și este mai fericită ca niciodată în brațele actualului bărbat din viața ei.

Bărbatul care i-a furat inima focoasei brunete se numește Thom Evans și este cu 7 ani mai tânăr decât ea. Acesta a fost obligat să se lase de rugby, în urma unei grave accidentări. Cu toate acestea, Thom s-a reprofilat și a intrat în lumea showbiz-ului cu numeroase spectacole de televiziune.

Ba chiar mai mult, cei doi s-au cunoscut la o emisiune de talente muzicale, unde Nicole Scherzinger este jurat, iar fostul sportiv a venit în postura de concurent. De atunci, între cei doi s-a aprins o scânteie, iar acum au ajuns să formeze unul dintre cele mai frumoase cupluri americane.

Nicole Scherzinger este foarte fericită și nu ratează nicio ocazie pentru a se mândri cu iubitul ei. Cei doi petrec foarte mult timp împreună și pentru deliciul fanilor, postează, din când în când, filmulețe care strâng sute de mii de aprecieri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest