Nicoleta de la “Dragoste fără secrete” , lacrimi de suferinţă! „Inima nu are buton care să oprească sentimentele”

 

În cadrul emisiunii „Acces Direct”, concurenta Nicoleta de la „Dragoste fără secrete” a început să plângă, în direct! Tânăra face parte din cuplul controversat din cadrul celui mai tare experiment de televiziune din România. Aceasta, alături de Mădălin, iubitul ei, Alexandru şi Mădălina, au vorbit în emisiune, despre cele întâmplate, printr-o conferinţă video.

Nicoleta, cea care este într-un cuplu cu Mădălin, încă are sentimente pentru Alexandru, un alt concurent. Aceasta a mărturisit că ar fi în stare de orice pentru a îi mai intra în graţii o dată lui Alexandru.

"Nu este uşor să vezi persoana pentru care simt ceva că este lângă altcineva. Eu am ştiut că sunt împreună doar pentru emisiune şi atât. Inima nu are un buton, pui stop şi gata, se opresc sentimentele", a spus Nicoleta la "Acces Direct".

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest