Nicoleta Dragne a făcut-o praf pe Bianca Pop, după ce s-a filmat plângând pe stradă: „Nu știu ce probleme psihice are”

 
+2 click pentru
galerie

Nicoleta Dragne a pus-o la pământ pe Bianca Pop, după ce bruneta a publicat pe contul său de socializare o serie de imagini în care merge desculță pe stradă și plânge în hohote din cauza Nabei, femeia care ar fi avut o aventură cu iubitul ei. Blondina i-a transmis un mesaj dur, în care a sfătuit-o să apeleze la un medic de specialitate pentru problemele psihice cu care se confruntă.

A plâns în hohote pe stradă

Bianca Pop a fost acuzată de lucruri grave in emisiunea „Acces Direct” de Naba Salem, care a dezvăluit că este amenințată zilnic de fosta ispită de la „Insula Iubirii”. Extrem de afectată de cele auzite, bruneta s-a filmat în timp ce mergea desculță pe stradă și plângea în hohote, acuzând-o pe Naba pentru starea de sănătate precară pe care o are în momentul actual.

Imaginile au ajuns, cu rapiditate, și la Nicoleta Dragne, care le-a cerut fanilor să nu îi mai trimită asemenea filmări, mai ales că Bianca Pop își „joacă” poziția de victimă. Mai mult decât atât, blondina le-a recomandat celor apropiați fostei ispite să o ducă la un doctor care să îi întărească psihicul.

„Vă rog, nu îmi mai trimiței filmulețe cu ce postează Bianca. Dacă doriți să o ajutați, încercați să o duceți la un specialist. Un om normal nu se comportă niciodată așa. Nu știu ce substanțe ia sau ce probleme psihice are, dar un om care minte, amenință, înjură, jignește, inventează bătăi, furturi, are filme, etc. și apoi plânge și se victimizează, are nevoie de ajutor. Nu de expuneri la televizor, nu de story-uri înșirate, nu de mesaje peste mesaje. Are nevoie să meargă la un medic, să se interneze eventual o perioadă până își revine”, a spus Nicoleta Dragne.

„Mi se pare trist ce se întâmplă, mi se pare trist că problemele psihice ale cuiva sunt motivul de râs și batjocura altora, așa că dacă vreți să o ajutați, o luați de o aripă și o duceți la spital. Nu să-și pună sâni și fund, la un spital unde medicii pot să aibă grijă de sănătatea ei”, a încheiat Nicoleta Dragne.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest