Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii și-a regăsit iubirea pierdută: „Nu sunt genul care să țină secrete!”

 

Fosta ispită este din nou într-o relație. Ea s-a împăcat cu Bruno Vlad, tatăl copilului său.

 

Povestea de dragoste dintre Nicoleta Dragne de la Insula Iubirii și Bruno Vlad a fost una tumultuoasă. Cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce au devenit părinți, însă ambii au luat acum decizia de a fi din nou împreună, cel mai probabil de dragul lui Vladimir, rodul iubirii lor.

 

În vara lui 2020, Nicoleta Dragne și Bruno Vlad îl aduceau pe lume pe Vladimir. Nu a trecut nici jumătate de an și cei doi au anunțat că a survenit o ruptură între ei și nu mai formează un cuplu. Fiind la mijloc un copil, cei doi au menținut în tot acest timp o relație amicală. Și cum timpul pare să le rezolve pe toate, Nicoleta Dragne și Bruno Vlad, bărbatul cu care are un copil, au ajuns la sentimente mai bune și și-au dat seama că nu pot sta prea mult departe unul de altul, motiv pentru care s-au împăcat. Chiar ea a mărturisit în cadrul unui interviu că formează din nou un cuplu și că erau despărțiti din cauza faptului că aveau opinii diferite, dar și din cauza depresiei postnatale pe care ea a avut-o după ce a născut.

 

„O perioadă am fost despărțiți. Nu sunt genul care să țină secrete. După ce am născut, nu ne-am mai înțeles. Am avut o depresie și nu ne mai înțelegeam. Aveam mereu opinii diferite”, a declarat Nicoleta Dragne.

 

Înainte să fie cu Nicoleta Dragne, Bruno Vlad a fost căsătorit cu Mădălina Pamfile, cu care are o fetiță. Nicoleta a comentat și relația dintre cele două Ispite: „Da, este fostul soț al Mădălinei. Eu nu o cunosc pe ea în afara emisiunii. Nu mi-am dat seama dacă e vreo tensiune între noi. Nu văd de ce ar fi o tensiune. Ei au fost căsătoriți acum mulți ani. Nu e ca și cum eu am intervenit în relația lor. L-am cunoscut la 3 ani de la divorț. Să zici că rămâne chestia aia românească, să aibă boală pe viitoarea? Eu am avut foști iubiți, dar nu m-a interesat niciodată femeile cu care ei au fost după mine”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest