Nicoleta Dragne, mamă de fetiță sau de băiețel? Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a dezvăluit sexul copilului!

 

Nicoleta Dragne s-a așezat la casa ei, și-a găsit sufletul pereche, iar acum va deveni mămică pentru prima dată! Fosta ispită de la „Insula Iubirii” a dezvăluit sexul copilului, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena 1.

Nicoleta Dragne a făcut furori în reality show-ul „Insula Iubirii”, fiind considerată ispita feminină supremă! În fiecare sezon în care a participat a reușit să cucerească inima bărbaților care s-au înscris pentru a-și testa relațiile. Ba chiar mai mult, într-una din ediții, Nicoleta a trăit o frumoasă poveste de iubire cu unul dintre concurenți și în afara camerelor de filmat.

Dar iată că timpul a trecut, iar Nicoleta Dragne s-a așezat la casa ei. Astfel că frumoasa blondină trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale și urmează să devină mămică alături de bărbatul visurilor sale.

A dezvăluit sexul copilului

După ce a anunțat că este însărcinată, toată lumea s-a întrebat dacă va fi mămică de băiat sau de fetiță. Iată că recent, Nicoleta Dragne a dezvăluit că va aduce pe lume un băiețel și este mai fericită ca niciodată, mai ales că asta și-a și dorit. Mai mult de atât, fosta ispită de la “Insula Iubirii” a mărturisit că a pregătit numele cu mult înainte să afle că este însărcinată.

”Noi chiar discutam despre chestia asta până să aflăm că sunt însărcinată. Aveam chiar și nume. Asta era amuzant, că noi aveam discuții și nu știam că sunt gravidă și de aceea spun, cu numele, cu totul, noi am ales dinainte să aflu eu. Noi, în plan, am fi avut după an, dar acum, dacă așa s-a întâmplat, ce să facem?”, a declarat Nicoleta la ”Xtra Night Show”. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest