Nicoleta Dragne, probleme cu sarcina: “Am avut complicații și nu am voie să depun efort”

 

Nicoleta Dragne se pregătește să devină mămică pentru prima dată, dar lucrurile nu sunt atât de ușoare precum se aștepta. Fosta ispită de la “Insula Iubirii” are parte de o sarcină complicată, motiv pentru care nu mai are voie să facă niciun fel de efort.  

Nicoleta Dragne trece prin cea mai frumoasă, dar și cea mai grea, perioadă a vieții sale. Fosta ispita de la “Insula Iubirii” mai are puțin și își va ține copilașul în brațe, dar până atunci mai are de suportat încă trei luni dificile.

Blondina a dezvălui că în primele luni de sarcină s-a confruntat cu stări de rău cumplite, iar de câteva săptămâni stă numai în pat, din cauza unor complicații cauzate de suprasolicitarea fizică. Doctorul i-a recomandat repaos total, până când va naște, ca fătul să nu aibă deloc de suferit.

“A fost greu primele luni, pentru că eram tot timpul închisă în baie, îmi era rău tot timpul. Acum, momentan, de vreo lună stau în pat, pentru că am avut ceva complicații și nu am voie să mai depun efort. Eu am muncit și m-am agitat foarte mult la atelier, pentru că a fost foarte aglomerat. Și probabil că am ridicat niște chestii pe acolo ce nu trebuia”, a spus Nicoleta Dragne, în cadrul emisiunii prezentată de Dan Capatos. 

Nicoleta este însărcinată în aproape șase luni, dar chiar și așa, singura schimbare fizică pe care a suferit-o este la nivelul burticii. Fosta ispită a dezvăluit că a pus doar două kilograme, până acum, chiar dacă mănâncă orice.

Cât despre modul în care va naște, Nicoleta a mărturisit că își dorește să îl aducă pe cel mic, pe cale naturală, doar dacă va fi posibil și nu vor exista complicații: Te doare puțin și gata, însă pentru mine operația de cezariană mi se pare horror”, a declarat la „Xtra Night Show” 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest