Nicoleta Dragne s-a despărțit din nou de tatăl copilului ei: "Eu spun cum stau lucrurile acum"

 

Nicoleta Dragne a anunțat că s-a despărțit din nou de tatăl copilului ei. În urmă cu doar trei luni spunea că s-au împăcat și că sunt extrem de fericiți împreună, iar acum lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. De la ce ar fi pornit, de fapt, totul.

Nicoleta Dragne părea extrem de fericită alături de partenerul ei de viață. Însă, după mai multe discuții purtate, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. 

În cadrul unui interviu, vedeta a spus de la ce au pornit discuțiile și cum au ajuns în acest punct critic al relației lor.

„Noi suntem în relații foarte bune. Așa am fost din totdeauna. De când am hotărât să ne despărțim am spus că vom păstra o relație frumoasă de prietenie pentru că trebuie, avem un copil împreună și e normal. (…) Părinți prieteni, cam acolo se rezumă treaba. Eu spun cum stau lucrurile acum. Vorba aia 'să nu spui niciodată niciodată', a declarat Nicoleta Dragne la Antena Stars.

„Da, este fostul soț al Mădălinei. Eu nu o cunosc pe ea în afara emisiunii. Nu mi-am dat seama dacă e vreo tensiune între noi. Nu văd de ce ar fi o tensiune. Ei au fost căsătoriți acum mulți ani. Nu e ca și cum eu am intervenit în relația lor.

L-am cunoscut la 3 ani de la divorț. Să zici că rămâne chestia aia românească, să aibă boală pe viitoarea? Eu am avut foști iubiți, dar nu m-a interesat niciodată femeile cu care ei au fost după mine’, a mai transmis ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest