Nicoleta Guță a ajuns la fundul sacului? Cântăreața și-a scos la vânzare mașina decapotabilă personalizată

 

Nicoleta Guță se numără printre vedetele care au fost lovite puternic de pandemia de coronavirus. Din cauza măsurilor de siguranță impuse de autorități pentru a preveni răspândirea virusului, toate concertele și spectacolele au fost anulate, iar artiștii au fost nevoiți să găsească alte metode prin care să facă bani. Exact ca fiica lui Nicolae Guță.

Nicoleta Guță și-a scos la vânzare mașina preferată, iar asta ne face să ne întrebăm dacă nu care cumva are probleme cu banii. Autoturismul de lux al manelistei nu este chiar unul oarecare, ci este personalizat cu inițialele cântăreței. Mai mult de atât, bolidul de lux a fost achiziționat vara trecută, cu ajutorul fratelui ei, Nicu.

El a ajutat-o să și-l cumpere, el o ajută să îl vândă! Nicu a fost cel care a publicat anunțul despre vânzarea autoturismului. Fratele Nicoletei Guță a postat o serie de imagini, însă nu a o dezvăluit și prețul, urmând ca acesta să fie comunicat în privat.

Despre situația financiară a familiei Guță

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Nicu Guță a dezvăluit că situația lor financiară nu a fost afectată în pandemie, pentru că au știut să fie chibzuiți. Mai mult decât atât, se pare că motivul pentru care au scos la vâzare castelul de 27 de camere de la Petroșani face parte din planul lor de reinventare.  

„În ceea ce privește starea noastră financiară suntem destul de chibzuiți. Iar dacă am ales să vindem imobilul, a fost pentru că am ales să ne reprofilăm și pe altceva în afara muzicii. În domeniul imobiliar, în domeniul vânzărilor auto, spunem spune că deja suntem activi pe piață. (...) Noi suntem afectați și pe plan profesional și pe plan de viață, așa, pentru că noi toată viața am fost plecați la cântat. Îți dai seama să stai atâtea luni acasă? Pentru tata este prima dată când stă o perioadă atât de îndelungată prin casă. Deja nu mai are răbdare. Începe să cânte prin studio.” a mai spus fiul lui Nicolae Guță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest