Nicoleta Guță i-a construit fiului ei un teren de fotbal... din gresie! Imagini cu locul în care se antrenează băiatul/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Să vezi și să nu crezi! Nicoleta Guță i-a construit fiului ei un teren de fotbal... din gresie. Nu, nu este nicio glumă. Pentru că mezinul Nikolas își dorește să devină fotbalist și vrea să exerseze cât mai mult ca visul lui să se poată îndeplini, mama lui a găsit o soluție inedită pe vreme de pandemie.

Din cauza pandemiei de coronavirus, fiul Nicoletei Guță nu mai poate juca fotbal alături de amicii săi pe un teren special, însă mama lui a găsit o soluție salvatoare pentru el. Astfel că Nicoleta Guță a amenajat un teren de fotbal chiar în casa din Petroșani.

Terenul de fotbal a fost ridicat în locul unei terase, iar locul în care se va antrena Nikolas nu seamănă cu niciun altul. Cu acoperiș și gresie, noul loc de antrenament are și porți de fotbal drept finisaj final.

Mândră din cale-afară de ce i-a putut oferi fiului ei, manelista i-a făcut și o poză mezinului, în timp ce era îmbrăcat în echipament sportiv, cât stătea în fața porților de pe noul său teren de fotbal.

Nicoleta Guță este mama a doi copii: Gabriel și Nikolas. Mezinul este pasionat atât de sport, cât și de internet, având propria pagină de Facebook încă de la 7 ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest