Nicoleta Luciu, transformată total de operațiile estetice! Schimbarea dramatică, criticată dur de fani! FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Nicoleta Luciu a fost pentru o bună bucată de timp un etalon de frumusețe atât pentru femeile, cât și pentru bărbații din România. Ulterior, a cochett și cu lumea cinematografică, însă în momentul în care a devenit mamă, s-a axat pe viața de familie și s-a retras din lumina reflectoarelor. Astfel că a avut parte de rare apariții în public, motiv pentru care cei care au văzut-o recent, au suferit un șoc, din cauza modului în care operațiile estetice au transformat-o.

Ajunsă la vârsta de 40 de ani, Nicoleta Luciu a trecut de nenumărate ori pragul medicului estetician, pentru a face mici retușuri pe ici pe colo. Retușuri care s-au transformat în adevărate operații estetice ce i-au transformat total fizionomia.

Și chiar dacă este mama a patru copii, Nicoleta Luciu nu și-a neglijat deloc aspectul fizic, ba chiar, mândra din cale-afară de ultimele intervenții făcute, vedeta a publicat o serie de imagini cu noile schimbări, gest care nu a atras tocmai admirația celor care o urmăresc, ci dimpotrivă.

Cu buzele vizibil mai mari, semn că a apelat la o intervenție de augmentare a acestora cu acid hialuronic, urmăritorii din social media au pus-o la zid pe aceasta, spunând că a exagerat cu vizitele la medicul estetician.

 „Îndată își face și Nicoleta buzele duble! Ăsta-i începutul!”„Hai, că ai început să o iei pe urmele Loredanei”„Rămâi naturală, ești mult mai frumoas㔄Buzele sunt cam mari, părerea mea”, au fost câteva dintre comentariile fanilor de pe contul de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest