Nicoleta Nucă, despre operațiile estetice: „Trăim într-o lume în care presiunea față de felul în care arăți este foarte mare”

 

Fosta concurentă de la X Factor și-a spus părerea despre femeile care recurg la operații pentru înfrumusețare și a explicat, în opinia ei, ce le determină să o facă.

 

Nicoleta Nucă s-a nascut la Chisinau, foarte multi ani a trait la Milano, insa succesul l-a atins la Bucuresti, dupa ce a participat la emisiunea XFactor. Apoi a avut din ce în ce mai multe tangențe cu showbiz-ul autohton. Din 2015, de când a intrat în peisajul public românesc, artista și-a făcut numeroase schimbări de look. Fie s-a vopsit blond sau șaten, fie și-a lăsat părul lung, ori s-a tuns scurt.

 

Într-un interviu pentru revista Viva.ro, Nicoleta Nucă a mărturisit însă că toate aceste schimbări privitoare la înfățișarea sa nu au fost influențate de părerea altor persoane, ci au fost luate de ea însăși, pentru că așa a simțit la un momentdat: „Mi-am schimbat lookul de nenumărate ori pentru că așa am vrut eu. M-am tuns scurt, pentru că mie îmi place foarte mult așa, deși au existat păreri că o femeie trebuie să aibă părul lung. Dar am simțit de multe ori presiune mai ales prin felul în care oamenii își exprimă părerile”.

 

Există însă numeroase femei care recurg la proceduri chirurgicale pentru a-și schimba aspectul. Cântăreața apreciază că acestea sunt împinse de presiunea care există atât în viața reală, cât și în mediul online, întrucât frumusețea fizică e importantă, iar orice femeie dorește să atingă perfecțiunea.

 

„Cred că trăim într-o lume în care presiunea față de felul în care arăți este foarte mare și din acest motiv se ajunge la body shaming foarte agresiv în ziua de astăzi. Persoanele ajung să recurgă la foarte multe operații estetice. Nu sunt împotriva lor, atâta timp cât sunt făcute cu măsură, dar, în unele cazuri, merg într-o extremă, unele femei nu mai arată a ființe umane doar din dorința de a atinge acea „perfecțiune pe care o vedem în social media.”, a mai spus artista pentru sursa citată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest