Nicoleta Voica, dezvăluiri din vacanţa de vis din Albania! „Puţini români, dar într-un fel e foarte bine” VIDEO

 

Nicoleta Voica este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din ţară. De o transparenţă debordantă, artista a fost întotdeauna deschisă cu publicul său şi a împărtăşit totul cu cei care o iubesc. În cadrul emisiunii „Agenţia VIP”, cântăreaţa a oferit detalii din vacanţa de vis de care se bucură, din Albania, alături de partenerul său de viaţă.

Nicoleta Voica a plecat în Albania, pentru a se relaxa, alături de soţul ei. Frumoasa artistă s-a bucurat de împrejurimi şi de faptul că nu a întâlnit prea mulţi români. Motivul? De fiecare dată când ajungea într-un loc în care era cunoscută, nu se putea relaxa așa cum plănuia, deoarece era prinsă în mijlocul fanilor care îi cereau să se fotografieze cu ei.

„Am venit cu venituri medii. Nu e deloc rău, am închiriat un apartament pe malul mării, care costă câteva sute. Probabil orice apartament ar fi costat câteva mii, în alte părţi. Câteva sute de euro pe zi. Nu ne lipseşte nimic decât ambrozia şi muzica tare. E extraorinar de frumos. E foarte multă linişte. Nu se aude muzica aia înnebunitoare. De la Timişoara până la Mamaia sunt 12 ore, iar aici, aproape peste tot sunt autostrăzi, iar mâncarea este foarte bună şi la sfert faţă de în ţară. (...) Ca sa ai parte de o vacanţă de vis aici trebuie să ai minim 1000 de euro. Am întâlnit o singură familie de români, sunt veniţi de peste tot din Spania, mai puţin români, dar într-un fel e bine.” a mărturisit Nicoleta Voica, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Nicoleta Voica şi-a pus silicoane în urmă cu 30 de ani

„Mi-am pus silicoane în America, când medicii de acolo puneau implanturi de 30 de ani. Când este vorba de viața ta, de sănătatea ta, te interesezi, deschizi ochii. Eu am căutat, m-am consultat, că să găsesc medici buni, renumiți. Vreau să-ți spun că nici măcar nu m-au internat. Am stat patru ore cât m-au operat și mi-au dat drumul acasă. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari. Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există așa ceva. Nici n-am avut vreo problema. Probleme poți să ai dacă îți înfigi cuțitul în piept sau sări din avion. Merg la control anual, că orice femeie, îmi fac analizele și mamografie” a spus Nicoleta Voica, în urmă cu ceva timp, potrivit presei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest