Nicoleta Voicu a căzut în depresie din cauza educației primite: „Îmi căutam un loc de refugiu”

 

Relația cu soțul, dar în special întrebările primite din partea mamei, au acutizat starea cântăreței de muzică populară. Mărturisiri în exclusivitate la Antena Stars.

 

Cunoscuta cântăreață a avut parte de o relație traumatizantă alături de bărbatul cu care a stat alături timp de două decenii. Nicoleta Voicu a făcut o serie de dezvăluiri la Antena Stars, explicând inclusiv cum a ajuns la momentele de depresie. Solista a povestit că responsabilă pentru starea în care ajunsese în ultima perioadă, înaintea divorțului, a fost și mama ei, care o educase să nu iasă din cuvântul bărbatului de lângă ea. Astfel, orice întreprindea solista se izbea de întrebarea mamei dacă soțul ei era de acord, fapt care a dus, firesc, la diminuarea stimei de sine, precum și a independenței.

 

"În cazul meu s-a instalat în timp dintr-o exigență din educația primită și de care țin cont și acum. A fost și în timpul căsniciei de 20 de ani. De fiecare dată când o sunam pe mama ea mă întreba 'Dar soțul te lasă?'. Aceasta mă întreba asta, cred, ca să mă constrângă și ca să știe că am grijă. Îmi căutam un loc de refugiu.", a declarat Nicoleta Voicu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Nicoleta Voicu a mai mărturisit că în căsnicia de 20 de ani, jumătatea finală a relației a fost încărcată cu numeroase atacuri de panică. Însă, aceasta mai spune că după divorț totul s-a întors la normal. "Ultimii 10 ani din căsnicia mea au fost cu multe atacuri de panică. Însă, după divorț am fost foarte bine.", a mai mărturisit artista.

 

În urmă cu ceva vreme, tot la Antena Stars, solista a povestit și cum decurgea relația cu bărbatul care i-a fost atâta vreme alături: „Eu le-am dus (n.r. violențele îndurate din partea soțului) că am fost adult. M-a durut suferința copilului meu și acum mă doare că m-am dăruit pentru toți și am rămas singură. Nu îmi recunosc copilul. Nu știu ce oameni sunt în jurul lui, pentru că el a fost martorul multor suferințe. Cu el m-am consultat la divorț. Când am venit aici prima dată și am rămas singură și casa asta era goală. Era un hambar. Au fost multe lucruri grele”.

 

Îndrăgita interpretă a mai spus: „A fost și agresiune. Nu a fost bătaie care lasă urme. A fost o teroare psihologică, de multe ori scotea toate hainele din șifonier. Duceam copilul la grădiniță, mă duceam acasă și la vremea aia cred că aveam 45 de kilograme. Plângeam cât plângeam. Am fost și la 2 noaptea pe stradă și la Poliție. Când ajungea Poliția la ușă soțul se liniștea și ei vedeau ca e liniște. Până am apelat prima dată la Poliție, mi-au trebuit ani. Au fost situații când am ieșit cu copilul pe stradă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest