Nicoleta Voicu, confirmată cu Covid 19! „M-am gândit dacă sunt pe lista celor care scapă sau nu!”

 

Artista a făcut o formă gravă a bolii și a avut nevoie de ajutor. Nicoleta Voica a povestit la Antena Stars coșmarul prin care a trecut.

 

Nicoleta Voicu a intrat în galeria vedetelor care au fost infectate cu coronavirus. Debutul bolii a fost unul abrupt, iar faptul că a trebuit să aștepte trei zile până a sosit ambulanța a îngrijorat-o și mai tare pe vedetă. În prealabil, artista a făcut un test rapid luat de la farmacie, iar pentru că acesta a ieșit negativ a considerat că se confruntă cu o simplă răceală. Cum starea s-a înrăutățit, ea a sunat la 112, solicitând salvarea. Întrucât numărul de apeluri este foarte mare în această perioadă, ambulanța a sosit abia la trei zile distanță. Medicii i-au făcut din nou testul și a ieșit pozitiv.

 

Nicoleta Voicu a avut un șoc atunci când a aflat că testul este pozitiv, nefiind sigură dacă scapă cu viață sau nu. Ea consideră că virusul este unul extrem de parșiv, pentru că-l poți confunda ușor cu gripa.

 

„Am primit răspunsul foarte repede, a doua zi la orele prânzului. În secunda în care citești rezultat pozitiv îți trece un singur gând, dacă ești printre cei care vor scăpa cu viață sau printre cei care vor părăsi pământul. Și spun asta având în vedere ce-ți crează acest virus în organism. Este foarte parșiv acest virus, pentru că-l poți confunda foarte ușor cu o banală răceală. Stai așa, agonizezi, nu ști ce ai”, a spus vedeta pentru Antena Stars.

 

S-au împlinit trei săptămâni de la debutul bolii, perioadă în care artista a trecut prin diverse stări. Tot timpul i-au fost alături două prietene foarte apropiate: „Într-o mare de lume e greu să găsești un om, dar nu imposibil. Dar am avut o prietenă Cami, care m-a ajutat în primele 3 zile de izolare, iar acum Cristina, care a fost și jignită de o persoană din bloc”.

 

Mai mult decât atât, nici fiul ei cu care tocmai s-a împăcat nu este absent, astfel acesta a venit să-i aducă tot ceea ce avea nevoie. "A venit, nu pot să zic că nu. Mi-a adus tot ce aveam nevoie. Mi-a zis și să-i dau cățelul meu Maxi să aibă grijă de el, dar nu i l-am dat că nu vrea să-l aglomerez. Are un loc de muncă solicitant și nu vreau să-i mai aduc și eu altele pe cap.", a mai declarat artista la Antena Stars.

 

Nicoleta Voicu este acum în convalescență, se reface după ce a ieșit din boală: „Eu miercuri fac 3 săptămâni de la debutul bolii. Mă simt mult mai bine, dar am o stare de somnolență, aș dormi în continuu. Mi-au zis medicii că e bine, că se reface organismul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest