Nicoleta Voicu, întâlnire în cimitir cu Gheorghe Turda: „Cu coada ochiului am reușit să-l fac să se împiedice”

 

La înmormântarea lui Alexandru Arșinel, artista s-a revăzut după o lungă perioadă cu cel care i-a fost partener.

 

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au avut o relație, care s-a încheiat însă brusc, cu numeroase reproșuri și jigniri din ambele părți. Cei doi nu doar că nu și-au mai vorbit, ci s-au evitat reciporc. La înmormântarea lui Alexandru Arșinel, cei doi artiști s-au intersectat. Cântăreața a povestit la Antena Stars ce a simțit atunci când și-a văzut fostul iubit.

 

”Crede-mă că dacă mi-aș fi dorit să ne întâlnim și să ne salutăm, aș fi putut să creez un moment de genul acesta. Dar nu mi-am dorit, motiv pentru care am plecat foarte repede din cimitir. Revederea sau reîntâlnirea cu acest om niciodată nu o să îmi trezească vreun sentiment. Dacă cu coada ochiului am reușit să îl fac să se împiedice, îți dai seama dacă m-aș fi uitat așa...Este ca o ironie a sorții, ne-am întâlnit într-un loc și într-un moment în care trebuie să conștientizăm cu toții că în fața morții toți suntem egali. Nu cred că vreodată întâlnirea cu acest om îmi va face plăcere, motiv pentru care, pentru a evita o întâlnire viitoare, în cimitir sau mai știu eu unde, chiar am plecat să nu fiu văzută”, a declarat Nicoleta Voicu.

 

De partea cealaltă, Gheorghe Turda a părut mai degrabă dornic să îngroape securea războiului cu femeia alături de care a trăit o bună perioadă. ”Mi s-a părut și mie că o văd, dar nu mă interesează. Nu am fugit de ea, eu nu sunt un laș. Eu iau în piept orice situație. Dacă ne uitam ochi în ochi și ne făceam un semn de a ne saluta, cu drag îi răspundeam la salut”, a declarat Gheorghe Turda.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest