Nicoleta Voicu își dorește o relație cu Mihai Albu, după despărțirea de Gheorghe Turda: “Mi-a dat viața peste cap”

 

Nicoleta Voicu l-a dat uitării definitiv pe Gheorghe Turda! Interpreta de muzică populară a dezvăluit că după ce între ea și Mihai Albu au existat tachinări în tinerețe, acum se pare că focul s-a reaprins între ei și ne-a oferit mai multe detalii despre dorința de a avea o relație cu designerul de pantofi!

Cine ar fi crezut că între Nicoleta Voicu și Mihai Albu a existat, odinioară, o poveste de amor? Cei doi au fost protagoniștii unei relații frumoase de prietenie, în urmă cu câțiva ani, după ce ambii trecuseră prin mari decepții amoroase, acesta fiind și motivul din cauza căruia nu s-a concretizat nimic între ei... până acum.

Interpreta de muzică populară a dezvăluit că l-a cunoscut pe Mihai Albu, într-o perioadă în care era marginalizată în lumea artistică. Așa că a apelat la ajutorul lui de creator de pantofi, pentru a o scoate din anonimat cu o pereche de încălțări fabuloase. Lucru care s-a și întâmplat. Însă pe lângă pantofii frumoși, Nicoleta Voicu a plecat din atelier și cu dezvăluirile unui suflet încărcat de prea multă durere. Sentiment care i-a unit.

 „Pentru că începuse să facă câteva destăinuiri din viață personală, lucru care mi-a ridicat câteva semne de întrebare referitor la încrederea pe care mi-o acorda și am zis: "Mă, ceva a văzut omul asta în mine" ne-a spus Nicoleta Voicu.

Deși atunci lucrurile nu au trecut la un nivel superior, după ani și ani, atât Mihai Albu, cât și Nicoleta Voicu au avut de spus numai cuvinte frumoase, unul despre celălalt. Ba mai mult, interpreta de muzică populară a mărturisit că îl consideră un om bun și că nu ar spune „nu”, unei relații cu acesta.

„Nu a evoluat mai mult, a fost totul...nici platonic nu aș putea spune, dar până la declarațiile lui nu am știut că a nutrit sentimente reale, adică ce simțeam eu, să simtă și el. Și mă bulversează ce declară el în spațiul public acum. Mi-a dat viața peste cap, deși intrasem într-o liniște a mea, dar se pare că liniștea nu este pentru mine. (...) Eu cred că ce nu s-a întâmplat atunci, nu trebuia să se întâmple. Cu maturitatea de acum, dacă ar fi să fie ceva vom gestiona lucrurile cu multă înțelepciune. Atât eu, cât și Mihai. Mi-aș dori să fie ceva că mi-aș dori un om bun, iar dacă Mihai are datele acestea ale unui om bun, atunci, de ce nu?” a spus Nicoleta Voicu.

Să fie acesta începutul unei noi povești de dragoste în showbiz? Rămâne de văzut! Așa că stați pe www.antenastars.ro pentru mai multe detalii! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest