Nicoleta Voicu, la limita sărăciei! Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a ajuns să trăiască din pensia părinților: „A fost umilitor”/ VIDEO

 

Nicoleta Voicu se numără printre artistele care au fost extrem de afectate de pandemia de coronavirus, din punct de vedere financiar. Pentru că toate evenimentele pe care le avea programate în cursul acestui an au fost anulate, fosta iubită a lui Gheorghe Turda s-a văzut nevoită să plece din București și să se mute la țară, alături de părinții săi.

Pentru că viața la Capitală este scumpă, Nicoleta Voicu s-a refugiat în casa părinților săi, unde trăiește din pensia lor. Contactată de reporterii Antena Stars, interpreta de muzică populară a declarat că toată experiența trăită a fost umilitoare și speră să poată reveni cât mai repede pe scenă.

„Cariera mea artistică și toate eforturile mele au fost afectate din punct de vedere financiar, toate evenimentele fiind anulate. Neavând altă sursă de venit, am avut o lună cu un gol financiar. Nu aveam nicio rezervă financiară. Am fost nevoită să plec la ai mei fiindcă sunt cheltuielile de toate zilele, o minunată factură, o rată la bancă (...) A fost umilitor sinceră să fiu, în sufletul meu, să ajung să trăiesc din pensia părinților mei care au 83 de ani fiecare”, a declarat Nicoleta Voicu pentru Antena Stars. 

Nicoleta Voicu se mai întoarce din când în când în București, dar doar pentru a plăti facturile. Artista a mărturisit că toată perioada cu restricțiile impuse de autorități a îngrozit-o, dar cu toate acestea, se numește o norocoasa că s-a putut baza pe ajutorul părinților săi. Cât despre relația cu Gheorghe Turda, interpreta de muzică populară a mărturisit că încă țin legătura, dar nici nu se pune problema de o reîmpăcare. „Am ținut legătura. Și-a exprimat îngrijorarea însă, sunt niște lucruri despre care nu vreau să vorbesc. N-am să mă întorc în trecut, pentru că oamenii nu se schimbă” a mai spus artista pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest