Nicoleta Voicu, mărturisiri exclusive despre relația cu părinții adoptivi: „Am ajuns să mă adresez instituțiilor statului”

 

Îndrăgita cântăreață de muzică populară a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars că nu mai vorbește cu părinții care au crescut-o de două luni, din cauza rudelor acestora.

 

Nicoleta Voicu trece prin momente dificile, și asta pentru că relația cu părinții care au crescut-o s-a deteliorat simțitor în ultima perioadă. Solista de muzică populară și-a spus of-ul în exclusivitate la Antena Stars. Cu ochii în lacrimi, vizibil afectată, ea a precizat că de această situație sunt responsabile o serie de rude ale părinților care au înfiat-o, ce țintesc averea considerabilă a acestora.  

 

„Eu m-am distanțat de mama biologică de la naștere și mie nu mi-a schimbat nimeni sentimentul ăsta de dragoste, picătura asta de suflet care mi-a mai rămas. Când văd că și părinții ăștia adoptivi... Eu de două luni nu mai știu nimic de nimeni din familia mea. Nu mai pot să lupt. Ce să câștig, dragostea unor părinți care ar fi trebuit să nu înceteze niciodată? Nu mai pot să lupt cu rude care au jucat la două capate, sunt denigrată și minimalizată în ochii părinților mei. Am ajuns să mă adresez instituțiilor statului”, a mărturisit Nicoleta Voicu, pentru Antena Stars.

 

Vizibil marcată de situație, îndrăgita cântăreață a adăugat: „Cam tot ce am eu de făcut pe lumea asta este să accept totul, să uit cuvântul nu, eu să nu spun nu niciodată și să accept tot ce își doresc cei din viața mea fără ca eu să am un cuvânt de zis. (...) Au mai fost episoade (...) Părinții mei nu mai sunt părinții mei, eu nu-i recunosc”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest