Nicoleta Voicu s-a mutat din București de frica războiului! Mărturii la Antena Stars: „Vine viața și ne dă block”

 

Terorizată de ultimele evenimente care au loc în apropierea granițelor, cunoscuta interpretă de muzică populară a luat decizia de a părăsi Capitala și a pleca la casa părintească.

 

Nicoleta Voicu nu a mai suportat noianul de știri negative, pentru că, cum bine știm toți, nu s-a încheiat bine pandemia și a început războiul la granițele țării. Cu teama că acest conflict ar putea escalada, iar Capitala ar fi una dintre țintele unui posibil atac, precaută, solista a luat decizia de a pleca din București la părinții ei. În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, îndrăgita cântăreață de muzică populară a vorbit despre situația actuală, despre modul cum a influențat-o să ia această decizie majoră.

 

„Am simțit nevoia de liniște după trei ani, ultimii trei ani din spațiul public. Cu atâtea subiecte mai mult rele decât bune și nu a fost deloc ușoară lupta mea de a mă apăra în fața publicului. A fost un consum extraordinar de mare și problemele de sănătate au fost dovada vie că sunt într-un punct din care trebuie să mă retrag pentru că dacă nu știm noi să punem punct așa situațiilor negative și să ieșim din ele, vine viața și ne dă block”, a mărturisit Nicoleta Voicu, pentru Antena Stars.

 

Astfel, Nicoleta Voicu a recunoscut că trăiește cu frică și din cauza războiului din Ucraina și a ales să se retragă, mai ales pentru că era singură. Îndrăgita interpretă de muzică populară nu a mai putut face față situației și gândurilor și a dispărut o perioadă din spațiul public.

 

„Am simțit că nu pot să mai lupt și m-am retras, am plecat pentru o perioada la părinții mei, pentru că nu mai fusesem de ceva timp și decât să am regretul că amân. Am plecat de frică, sinceră să fiu de război. Fiind singură și urmărind la televizor ce se întâmplă chiar mi-a fost frică”, a adăugat artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest