Nicoleta Voicu s-a trezit cu curtea-n flăcări! Dezvăluiri exclusive la Antena Stars: „S-a jucat cu chibritul”

 

Băiatul cunoscutei cântărețe declanșase o pasiune: să se joace cu focul, fapt ce a fost la un pas să provoace un dezastru.

 

Nicoleta Voicu a rememorat amintiri, ce-i drept nu dintre cele mai plăcute, avându-l în prim-plan pe băiețelul ei. Artista a povestit, în exclusivitate la Antena Stars, că fiul ei împreună cu copilul finilor ei au dat foc curții unde se aflau la o petrecere. Artista a povestit totul cu lux de amănunte și spune că a trecut prin momente de panică.

 

„Avea 4 sau 5 ani și am mers cu copilul finilor noștri la țară, la părinții mei, și s-au jucat cu chibritul. Noi toți eram cu familia, petreceam bine-mersi și ei cu chibritul s-au dus la o șiră de paie, au aprins focul și au dat foc la șira de paie. Totul a ars în curte, s-a extins așa focul, dar uite ca să vezi, ajungem la povestea cu Dumnezeu, gardurile din curtea noastră și vecini erau despărțitoare, iar una din șirele de paie care a ars era lipită de căpița vecinilor. Din căpița vecinilor nu a ars un pai și despărțea un gard curțile alea. Curtea noastră a ars toată, la vecini nimic, ca să vezi Dumnezeu. Am trecut prin momente de panică! A venit bunicul meu și a spus că noi petrecm aici în casă, iar la ei arde curtea. Dumnezeu l-a trimis pe bunicul meu să ne spună ce se întâmplă în curte. Copii au fugit imediat de acolo, era o distracție pentru ei. Norocul nostru a fost că a ieșit bunicul meu în curte și a văzut totul. Au venit pompierii, au stins tot, a fost groaznic”, a povestit artista la Antena Stars.

 

Nu a fost însă singura dată când cel mic a fost pe punctul de a da foc la casă: „Altă experiență să spun acum. La ceva timp, era mai măricel, a plecat cu mama mea la o înmormântare în sat. Mama a călcat ce a avut de călcat, s-a pregătit să plece și a scos fierul din priză, dar l-a lăsat grătar acolo. El a mers, a băgat fierul în priză și au plecat la înmormântare. Nu știu ce a fost în mintea lui. În biserică, toată lumea cu lumânare în mână și mama la fel, ținându-l pe copilul meu de mână zice „Măi mamaie, tu ai dat foc la ceva, ai vreo lumânare aprinsă, ai ceva, că mie îmi miroase a ars”. S-a uitat mama de jur împrejur și a zis „Știi ceva? eu cred că am uitat fierul în priză”. Mama a simțit ce se întâmplă acasă. Când au ajuns acasă, pe masa pe care mama călca hainele, avea un teanc de fețe de pernă albe, iar fierul a ars toate acele fețe albe și ajunsese la lemnul mesei. Au tras, au aruncat cu apă și au stins tot fumul”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest