Nicoleta Voicu, tună şi fulgeră! L-a făcut cu ou şi cu oţet pe Gheorghe Turda, pe internet: „Când ai să înţelegi că totul s-a terminat”

 
+3 click pentru
galerie

Nicoleta Voicu a rupt tăcerea! După ce a fost protagonista unei poveşti de dragoste tumultoase cu interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Însă numai aparent, deoarece în urma unui mesaj postat pe internet, artista a dat de înţeles că Gheorghe Turda ar vrea să formeze din nou un cuplu, lucru la care aceasta nici nu se gândeşte!

Cu despărţiri, împăcări, iar despărţiri şi împăcări, Nicoleta Voicu şi Gheorghe Turda au reuşit să capteze atenţia tuturor asupra relaţiei lor. Când în sfârşit au decis să se despartă definitiv şi apele se mai liniştiseră, iată că artista a scos la iveală amănunte extrem de interesante legate de adevărata relaţie dintre cei doi.

Se pare că Gheorghe Turda nu poate trece peste sentimentele pe care i le poartă, motiv pentru care o „stalkereşte” pe internet. O „agaseasă” cu like-uri şi comentarii, iar pentru că Nicoleta Voicu nu se lasă impresionată de astfel de lucruri, a decis să dea totul pe faţă, pentru a vedea şi admiratorii ei cu ce se confruntă zi de zi.

„Când ai să înțelegi domnule Turda?  Când ai să înțelegi să nu mai dai like-uri sau să lași comentarii pe pagini de socializare pe care nu te-am blocat încă? Când ai să înțelegi că nu sunt ca lingusitorii din viața ta care îmi umpleau sumbra realitate cu sfaturi pentru binele meu și care acum sunt suport dezamăgirilor tale? Cand ai să înțelegi că nu fac parte din categoria oameni de pe pământ care fără tine ar fi vai de capul lor? Când ai să înțelegi că nu pot accepta prezentul cu toate persoanele din jurul tău care mă scot din spectacole, doar pentru că locul din dreapta ta în mașină este atât de confortabil și care au făcut subiectul multor discuții între noi, până au ajuns la deznodământul mult dorit ? Când ai sa înțelegi că nu s-a născut persoana care să-mi dea sfaturi ce sa fac iar tu să nu scoți o vorbă în apărarea mea? Când ai să deschizi Dicționarul Limbii Române, scris de Vasile Breban, și ai să-l parcurgi până la litera „D” unde vei găsi cuvântul DEMNITATE, pe care ai călcat-o în picioare cât timp am fost împreună și după? Când ai să înțelegi că la merele din vârful pomului nu poate ajunge oricine? Când ai să înțelegi domnule Turda că totul s-a terminat? Când? Ps: când ai să înțelegi că nu pot uita nemărginita „plăcere” cu care răspundeai invitațiilor primite de la producători ptr aparițiile tv împreună? Altele erau valorile artistice lângă care prezența ta nu era umbrită! Eu eram prea neînsemnată pentru tine”, a scris Nicoleta Voicu pe rețelele de socializare.

„Să-ți reamintesc, dle Turda! Septembrie, 2018, filmare la Muzeul Satului. La o zi după intervenția chirurgicală. Frig, vânt, și lucrurile nu erau deloc ușoare. Se prelingea sângele pe gâtul tău. Eram acolo să am grijă de tine. Eu nu eram pentru filmare. Artiști mulți și valoroși. Toți m-au îndrăgit, au făcut fotografii cu mine. Mai puțin o singură persoană care m-a întrebat, arogant și tăios, când m-a văzut: "Dar ce-i cu tine, dragă p' aici?". Mi s-a pus un nod. N-am știut ce să răspund? Simțeam cum îmi fuge pământul de sub picioare. Acum i-aș răspunde eu: "Dar ce-i cu tine p' aici?" Aceeași persoană iese din platoul unei televiziuni când m-a văzut alături de tine. Tu ti-ai dorit împăcarea PUBLIC. Aceeași persoană mă scoate din spectacole.Aceeași persoană urca în locul meu în mașina ta, dle Turda. De ce mă cauți dle Turda? Că eu m-am săturat la refuz! Lasă Cutia Pandorei închisă, iti garantez ca e mai bine așa! Rămâi cu lumea!”, a mai scris Nicoleta Voicu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest