Nikolaos Papadopoulos, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, luat pe sus de mascați, după ce fost acuzat că a fugit din izolare! VIDEO

 

După ce în urmă cu câteva zile Adriana Bahmuțeanu povestea că este devastată de dorul pe care îl poartă copiilor săi pe care nu i-a mai vazut de două luni, un alt necaz s-a răsfrânt aspra vedetei. Iubitul ei, Nikolaos Papadopoulos a fost săltat de mascați din propria locuință, după ce a fost acuzat că ar fi fugit din izolare.

Interpretul de muzică grecească s-a întors recent din Grecia, iar la frontieră a declarat că se va izola într-o locație din București, iar în momentul în care cei de la DSP au facut verificările și nu l-au găsti la adresa respectivă, au început cerceteze în amănunt. La scurt timp, iubitul Adrianei Bahmuțeanu a fost găsit de autorități în Constanța, de unde l-au săltat, dat fiind că nu a respectat măsurile de siguranță, potrivit România TV.

“Am venit din Grecia, am trecut de granița de la Giurgiu și acolo o doamnă de la Poliția de Frontieră m-a întrebat unde merg și am spus că la București să las o mașină, apoi iau altă mașină și merg acasă la Constanța. Mi-a dat să semnez un formular, dar eu nu cunosc limba română. Respect legea, dar scuză-mă, nu m-ai găsit pe stradă, m-ai găsit acasă. Dacă astăzi iese testul negativ și nu mă lasă să plec, fac scandal mare. O să pun un avocat să facă reclamație către angajata de la Poliția de Frontieră.” a declarat Nikolaos Papadopoulos pentru România TV.

A fost dus la un centru de carantină

Nikos a fost dus la un centru de carantină din Techirghiol, iar din cauza stărilor de rău pe care le-a acuzat, a fost mutat la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța pentru a depista dacă are sau nu coronavirus.

În momentul în care a început să îsi revină din starea de rău, iubitul Adrianei Bahmuțeanu a fost readus în centrul de carantină, unde va sta 14 zile.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest