Nimeni nu a spus asta despre Fane Spoitoru! Interviu unic despre capul mafiei

 

Noi dezvluiri ies la lumină despre extraordinara viaţa pe care a dus-o Fane Spoitorul. Unul dintre cei mai apropiaţi prieteni şi-a deschis sufletul şi ne-a povestit lucruri incredibile.

Fane Spoitoru s-a stins şi multe zvonuri a lăsat în urmă. Deşi era considerat un om dur şi era temut de mulţi, Beinur, unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai săi a făcut mărturisiri de colecţie în cadrul unui interviu.

"Am pierdut un prieten şi pot să spun că mulţi regretă pierderea lui... am fost prieteni buni. Eu l-am cunoscut pe Fane după revoluţie. El în anul 88 era încarcerat cu 14 ani şi datorită faptului că în penitenciarul Rahova chiar în ziua revoluţiei a fost o revoltă,  el atunci s-a impus prin respectul pe care îl avea faţă de deţinuti şi invers, atunci a reuşit să stăpânească revolta. S-a eliberat în 90, în toamna lui 90 şi a fost chiar graţiat", a mărturisit bărbatul.

În ciuda celor care se temeau de el, acesta ar fi fost un pacifist convins. Judecăţile pe care le avea erau derpte şi certurile nu ţineau mult.

"Eu îl cunosc ca un om milos şi în lumea underground cum se spune ştiu că făcea nişte judecăţi drepte şi chiar dacă se certa cu cineva, mâine se împăca şi nu lăsa lucurile să se termine cu certuri... era un pacifist. Era un om respectat şi multora aş putea spune chiar le era teama de el. După ce s-a întâmplat evenimentul neplăcut şi-a facut un nume, probabil şi din cauza televiziunilor, care erau la timpul acela.  Eu cred că totul s-a bazat pe respectul pe care l-a avut faţă de oameni şi acest respect i s-a întors şi lui", a explicat prietenul lui Fane Spoitoru.

În urmă cu o lună de zile, Fane Spoitoru l-a sunat pe Beinur. Acesta a mărturisit cu lux de amănunte ce au discutat ultima oară: "M-a sunat acum o lună de zile şi mi-a cerut numărul unui bun prieten de-al meu, i-am dat numărul, mi-a spus de boală, mi-a spus că trebuie să i se schimbe sângele, cam asta am înţeles de la el. Ultimul telefon al lui a fost acum o lună şi mi-a zis că trebuie să meargă în Israel să se trateze. Eu pe Fane nu l-am văzut niciodată să îi fie teamă de ceva. Nici boala nu îl dobora. Îi plăcea să mascheze tot timpul lucrul ăsta şi nu mi-am dat seama nici la telefon că el era speriat. Sotia lui, Elena se ocupa şi înainte de afacerile lui... mai are un frate, mai are o fată, un băiat, probabil rămân afacerile familiei... le vor duce mai departe. Ca orice om care vrea sa uite un trecut, vrea sa prospere ... imi aduc aminte cand a zis ca vrea sa se apuce de un bloc, sa construiasca un bloc ca si-a gasit un partener. Cei care i-au dat bani lui Fane Spoitoru, eu zic  să ii uite... dacă i-au fost prieteni intr-adevar. Eu transmit condoleanţe fratelui, copilului, familiei, Elenei, în situaţia grea în care se află şi nu pot să le spun decât că suntem alături de ei şii vom fi cu el pe ultimul drum pe care îl va parcurge. Nu cred că poate să-i atingă nimeni familia lui Fane Spoitoru".

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest