Nimeni nu a ştiut de ce F. Charm şi Rolla Sparks s-au despărţit! Adevăratul motiv a ieşit la iveală

 
+2 click pentru
galerie

Celebrul dosar "prostituţie în showbiz" a aruncat în aer lumea mondenă. Printre numele vehiculate în acest scandal a fost şi cel al Rollei Sparks, artista care avea o relaţie cu F. Charm. La momentul scandalului, în presa au apărut zvonuri care spuneau că F. Charm şi-ar fi părăsit iubita, tocmai din cauza asocierii numelui ei cu celebrul dosar.

Au avut o relaţie, dar au colaborat şi pe plan profesional. După ce a explodat scandalul prostituţie în showbiz, F Charm a preferat să nu-şi mai asocieze numele cu cel al fostei sale iubite Rolla Spark. Cântăreţul a dezvăluit într-un interviu ce anume l-a determinat să încheie relaţia cu iubita lui.

"Eu nu pot sa judec un om după nişte speculaţii. Ea nici măcar nu a fost chemată undeva, a fost doar o presupunere. Nu judec oamenii după ce apare pentru că şi oamenii aia... voi ştiti doar ce a aparut, părerea ei eu nu am auzit-o în public," a spus F. Charm, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Rolla Sparks nu a dorit să comenteze pe tema celebrului dosar şi a preferat ca pentru o perioadă să dispară din atenţia presei, probabil, pentru a evita întrebările jurnaliştilor. 

Urmăriţi întregul interviu în materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest