Nimeni nu se aştepta la aşa ceva! Ramona Bădescu, mămică la 50 de ani!

 
+2 click pentru
galerie

Ramona Bădescu a dat o veste extraordinară! Chiar dacă are o vârstă destul de înaintată, frumoasa artistă urmează să fie mamă şi este mai fericită ca niciodată.

Ramona Bădescu nu a mai apărut de mult timp pe micile ecrane. Motivul? Pentru că în urmă cu câţiva ani a hotarât să înceapă o viaţa nouă, departe de meleagurile natale. Vedeta a fost întotdeauna extrem de discretă în ce priveşte viaţa sa personală, tocmai de aceea vestea că urmează să devină mămică la vârsta de 50 de ani, a fost de-a dreptul uimitoare, pentru toată lumea.

Ramona Bădescu urmează să aducă pe lume un băieţel, iar momentul naşterii este aproape. Vedeta îl va strânge pentru prima dată în braţe, chiar în cursul acestei luni.

"Chiar dacă am 50 de ani ca vârstă anagrafică, ca vârstă biologică am vreo 32, aşa cum arată analizele, pentru că nu am făcut niciodată excese şi am avut o viaţă sănătoasă. Eu şi iubitul meu luasem hotărârea ca, în luna ianuarie, să recurgem la fertilizare, dar când m-am dus să încep procedura, cu toa­te analizele, doctorul meu gi­necolog m-a privit cu un surâs enorm şi m-a surprins spunân­du-mi că eram deja însărcinată în două săptămâni", a spus Ramona Bădescu, în cadrul unui interviu, pentru Ok Magazine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest